20.5.2012

tie ažêŕbàïdĵžániin

Tässä tunnelmia meidän mahtavasta musaproggiksesta, joka teki mun perjantain. Proggiksen nimi oli Tie Ažêŕbàïdĵžániin (tahallisilla aksenteilla) ja teema reilimatka ympäri Euroopan. Me sisällytettiin mukaan, oikeastaan tahattomasti, mutta teemaan sopivasti, aika monia euroviisubiisejä, mutta onneksi mukaan mahtui muutama aidosti hyväkin! Soitin eri biiseissä vähän kaikkea, mm. kitaraa, bassoa, rumpuja, synaa ja shakeria sekä lauloin aika monessa myös.

Vähän tunnelmia harjoituksista...

Suvivirsi, jonka lauloimme viattomasti valkoiset lakanat yllä...

...sekä Kevin T - Kesäloma, jossa lakanat lensivät yleisön joukkoon ja niiden alta paljastui jonneräppäreitä.

Ultra Bra - Moskova

Jessy Matador - Allez Ola Olé, jossa lauloin ranskankielistä sooloa ja uskaltauduin bikineissä lavalle ja johon me randomisti sisällytettiin pätkä Toton African kertsiä.

Kirka - Hengaillaan

Helena Paparizou - My Number One, johon me keksittiin hienot koreografiat.

Siperian lakeus on laaja, meidän omana balladiversiona klarinetein, selloin, kantelein ja kreetalaisin lyyrin.

Red Hot Chili Peppers - Can't Stop. Tässä biisissä mulla oli se vaikea kitarasoolo ja sain sen fucking onnistumaan!

Encorena Verka Serducha - Dancing Lasha Tumbai, arvatkaa vaan, montako metriä foliota ton biisin asustamiseen meni... Ja kuten näkyy, aika iso osa tunnelmasta tuli meidän mahtavasta yleisöstä, joka oli kyl ihan täysillä messissä joka biisissä!


Me saatiin keikan jälkeen tosi hyvää palautetta, paljon myös siitä, kuinka tuolla oli mahti tunnelma. Oon täysin samaa mieltä, jää tosi ikävä koko proggista ja sitä, että on kuusi oppituntia musaa viikossa. Tänks Azerbaidzan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti