15.5.2012

aurinko tule minuun

Tänään oli hyvä päivä. Koulun jälkeen me mentiin kesäilemään Karhupuistoon kaljan ja kavereiden kanssa. Siellä oli musiikkia ja ihmisiä ja kesä ja lähdin pois vasta kun tuli liian kylmä ja nälkä. Ihme meininkiä että kohta muka alkaa kesäloma. Onneksi on vielä kaikkea kivaa ja kesästä vasta kiva tuleekin, vaikka olenkin koko ajan töissä. Ensimmäinen koko kesä Helsingissä, jännää. Kävin myös hakemassa Flow-lipun, mahtia!

Tänään me myös treenattiin musaproggista pitkään ja hartaasti ja nyt on jopa sellainen olo, että huominen esitys saattaisi mennäkin ihan hyvin. Askartelin karvalakinkin sitä varten, tällaisen:

Toivottavasti mun fiilis välitty näistä. Aurinkofiilis.

2 kommenttia:

  1. Moi! Tiedän että olet ollut vaihdosaa Quebecissä, koska löysin blogisi joskus aikaa sitten. Olen itse lähdössa sinne vaihtoon, ja ihmettelisin vain että pystyykö vahtariblogiasi vielä lukea? Koska olen todella kiinnostunut tietämään lisää Quebecistä!

    VastaaPoista
  2. mun vanhat blogit oli piilossa, mut avasin nyt ton vaihtoblogin eli ngoescanada.blogspot.com :-) nauti lukemisesta ja jännää vuoden odotusta!

    VastaaPoista