14.4.2012

4v

Moi! Arvatkaa mitä! Vaikka tää blogi on ollu pystyssä vasta viime kesästä, huomasin just sattumalta, että huomenna tulee tasan neljä vuotta siitä kun aloitin mun ekan blogin! Sen nimi oli yellow & brolly (ei ole valitettavasti ulkopuolisille näkyvissä, olemassa kuitenkin) ja sen aloittamisen aikaan olin pieni kasiluokkalainen. Voi voi. Pidin sitä noin puoltoista vuotta, minkä jälkeen aloitin toisen, minkä jälkeen pidin vaihtoblogiani viime vuonna ja nyt on tultu tähän, mun neljänteen blogiin. Taas, voi voi. Mut siksi ajattelin että olis hauska kurkata, miltä mä oikein näytin silloin.


Itse painettu paita ilmeisesti. Nostalgista, en muistanu edes että mulla oli mitään noista vaatekappaleista mutta nyt ne tulee mieleen:D Tää taitaa olla kevättä 2008.


Oonpas ollut vauvan näköinen!
Tässä oon jo ysillä. Postcrossasin ja virkkailin pipoja ahkerasti sekä haaveilin järkkäristä. Ja sanoin "Hesa". Ja pidin näköjään paljon kättä suun edessä.


Hyppy seuraavaan syksyyn. Mä en vaan voi uskoa, että toi on ollu mun asu ensimmäisenä päivänä Kalliossa. :D:D:D:DD:D


Tää on kanssa yksi harvoja asuja siltä ajalta, mistä mulla on kaikki vaatteet vielä olemassakin! Ja jota voisin melkein pitää.


Taisi mennä vähän löllöilyksikin (hyvää vastapainoa tolle alun ihonmyötäisyydelle)...


...mutta muistan olleeni tosi onnellinen. Mut silti. Mikä toi liivi esimerkiksi on olevinaan? :D


Viime vuonna mun tyyli meni ihan ihmeelliseen suuntaan. Esimerkiks noi alemmat paidat, miksi, oi miksi? Mutta joo, ehkä mä olin päänkin sisältä vähän hukassa ja siellä vieraassa maassa oli ehkä enemmän semmoinen miellyttämisen ja joukkoon sulautumisen tarve. Mun kaverit sieltä, paria lukuunottamatta, pukeutuu nimittäin tosi mielikuvituksettomasti. Kaikesta huolimatta mulla on ikävä sitä, että Urban Outfitters on kymmenen minuutin matkan päässä kotoa.


Jo kesään mennessä huomaa huisin muutoksen, johtuu ehkä siitä et pääsin Suomessa taas vihdoinkin kirppareille (Québecissä ne on harmillisen harvassa). Ja keskijakauksesta ja hiusten latvojen vaalennuksesta tuli kyllä mun vakiolook siitä lähtien kun kokeilin sitä ekan kerran kesällä! (Tuntuu muuten et kaikki on värjännyt silleen täs tän vuoden aikana, joten pakko sanoa, et en ole mennyt massan mukana! Heh, kuulostaapa typerältä, eihän kukaan niin ikinä :D)

Ja lopun mun elämästä näkeekin tästä blogista. Kaikista tyylillisistä ja tekstillisistä nolouksista huolimatta ihanaa, että olen tallentanut elämääni tolla tavalla viimeiset neljä vuotta. Vanhoja postauksia lukemalla voi taas vähän muistaa, miltä tuntui olla viisitoista. Ja viime syksystä eteenpäin oon elänyt ehkä elämäni kiireisintä vuotta. Mut ainahan ne on anteliaita. Tai siis, vaikka aina on muka jotain ongelmia, niin milloin elämä ei olis ihanaa?

4 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDD ihana postaus.
  sun tyyli on NYT ihan mahti.
  missä oot ollut vaihdossa?

  VastaaPoista
 2. hihii kiitos! ja joo, ainakin parempi kuin 2008;-) olin québecissä eli siis ranskankielisessä kanadassa!

  VastaaPoista
 3. Aivan upea tuo viimesen kuvan asu! Tykkään!

  VastaaPoista
 4. kiitti! on jääny vähän vähäseks kyllä ton paidan käyttö nykyään, vois taas koklaa joku päivä.

  VastaaPoista