20.8.2011

kallion mafiaOli kyl kiva eilinen! Mulla oli kylläkin lievästi paska fiilis, koska kaikki kaverit on nyt abeja ja minä juhlin kakkosen vaatteissa. Tää on ollut oikestaan päällä tän ekan kouluviikon ajan, jonkinlainen identiteettikriisi. Onneksi on paljon muitakin juuri palanneita vaihtareita, niiltä saa vertaistukea. (Pullot ovat muita vaihtareita, jotka eivät suostuneet kakkosiksi.)

Asiaan. Tänä vuonna nasujuhlien teema oli Italia, joten ykköset olivat italialaisia katulapsia muovikasseineen, kakkoset mafiosoja ja abit kuljeskelivat perinteisesti toogissaan ja muissa jumalaisissa vaatekappaleissa. Kunnon nasutus tietenkin kiellettiin jo ennen kun mä tulin ykköselle, joten villeimmät asiat, joihin lapset laitettiin, olivat kentän ympäri juokseminen, punnertaminen, kenkien suutelu ja vesi-ilmapalloilla heittely. Mun mielestä se on ihan hyvä juttu, koska jatkoilla Alppipuistossa me nähtiin Hellun nasutusta ja siellä ne heittelee niiden ykkösten päälle mm. piimää, kananmunia, jotain jauhoja ja ne joutuu konttailemaan ja kumartelemaan. On kivempi, että toivotetaan oikeasti tervetulleeksi kouluun, nasutus on kauheeta alistamista ja semmosta "tiedä nyt alhainen paikkasi täällä, ykkönen".

Noissa kuvissa ei näy mun koko asua, mutta tuon pikkiriikkisen mekon lisäksi mulla oli mustat stay-up-sukat, joissa on pitsiä ylhäällä sekä mun 11-senttiset mustat pitsikorkkarit. Tosta holkista tuli vaan niin makee, vaikka siinä oleva rööki kastuikin ruokalassa ja oli sen jälkeen vino ja ruskea... Ton mun identiteettikriisin takia mun oli pakko laittaa pienet itse askarrellut siivet selkään, abielementtini. Viimeinen kuva on sieltä jatkoilta, johon pukeuduin hyveellisemmin valkoiseen (siivet hiuskoristeena, jota nainen Alepassa kehui). Ihan vain vinkkinä; ei kannata laittaa beigejä housuja, kun menee puistoon juomaan punaviiniä. Toivottavasti ne punaiset ja vihreät tahrat lähtee pois...

2 kommenttia: