11.8.2011

baby i've seen all the demons that you've got


Jee olin sit koulussa tänään. Oli kyl friikkiä, mutta samalla sellainen hassu kotoisan turvallinen olo. Oli hauskaa (ilkeää sanoa, mutta silti), että muillakaan ei välttämättä mennyt vaihtarivuosi koko ajan ihan putkeen. Ei se vaan ole aina niin itsestään selvää, siellä vaikuttaa tosi monet asiat, että miten se lähtee sujumaan. Onneksi kaikilla, kuten mullakin, oli jäänyt loppujen lopuksi hyvä fiilis.Nää on kaikki kirpparilöytöjä, sinisen topin ostin kaverilta (unelma!) ja sortsit on Kaivarin Kanuunasta, Monkin on alunperin. Ne on vähän isot, mutta vyön kanssa ja lahkeet tuolleen taitettuna näyttää kivalta. Tänään me kurkattiin kaverin kanssa vielä Iso Roban Fidaan ja sieltä löysin tuon ysärikolitsin eurolla, en oikein osaa vielä päättää onko se ihana vai kamala...

Hui, olenko sisäistänyt kesän hiipumisen, huomasin hiplaavani UFFissakin neuleita innokkaasti. (Tai sitten etsin alitajuisesti samanlaista kuin Matiaksella, se ei antanut pölliä sen omaa eilen.)

Olimme tänään myös hyviä ihmisiä ja viisaan tiedostavia nuoria, aloimme Amnestyn lahjoittajiksi, huimalla viiden euron kuukausipanostuksella. Ei feissaaville kavereille vaan voi sanoa ei!

Kanniskelin myös kameraa koko päivän mukana, illalla huomasin, ettei akku ollut sen sisällä koko aikana. Hmm.

4 kommenttia:

 1. no jo on mainioita löytöjä :o tuo kukkajumpperijuttu varsinkin miellyyttää oi oi oi!

  VastaaPoista
 2. niin, ei se määrä vaan se laatu ;--)

  VastaaPoista
 3. ihana blogi! jään seuraamaan. :)

  http://muuttolintujasyksylla.blogspot.com

  VastaaPoista