18.5.2013

mahtavan lauantaibrunssin ainekset

resepti loistavaan brunssiin:

1. caffè lattea (espressoa, vaahdotettua soijamaitoa, sokeria pinnalle)

2. herkkupatonkia (oliiviöljyssä paistettua sipulia, valkosipulia, kirsikkatomaattia, herkkusieniä, rucolaa ripauksella mustapippuria ja yrttimaustetta, tarjoiltuna patonginpuolikkaan ja tuoreen rucolan kanssa)

3. lisäksi tarjolle brie-juustoa, kalkkunaleikettä sekä tuoretta rucolaa.

4. verigreippiä, sokeria pinnalle siroteltuna.

lisäksi keitettyä kananmunaa sekä jugurttia.

brunssit on parhaita, pacificossa tai kotona, darrassa tai ei!

4 kommenttia:

 1. sulla on ihana blogi! :) olen itse lähdössä vaihtoon Quebeciin, muistaakseni olit itsekin siellä vaihdossa? Onko quebecin ranska tosi erilainen ku ranskan ranska? Jos puhut Quebecin ranskaa Ranskassa, niin ymmärtääks ne sua? :D Olisin tosi kiitollinen vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hii kiitos! joo, olin siellä kaks vuotta sitten. mutta siis joo, ymmärtää toki :D ero on vähän samankaltainen kuin britti- ja amerikanenkussa, siis aksentti ja jonkin verran sanasto. ite oon kans opetellu ranskan vastineet quebecin sanoille (quebecissä kun pääosin opin kielen) eikä mulla mitään vahvaa aksenttiakaan niin ei oo ollu mitään ongelmaa ;) hauskaa vaihtovuotta, nasta paikka! tiiätkö jo kaupungin, mihin meet?

   Poista
  2. joo oon kuullu tosta et se ois kuin britti ja amerikanenkun ero, ja sit muissa paikoissa lukee et se ois ku norjan ja ruotsinkieli, mut en mä luule et se ero ois kuitenkaan niin iso :D kai se sit vähän riippuu, ku oon kuullu että Quebecissä on montaa eri aksenttia joten eihän sitä pysty ihan sanomaan..? :D mutta kiitos odotan kyllä innolla!! oon lähdössä sellasen kaupungin lähelle ku Sherbrooke, parin tunnin ajomatkan päästä Quebec citystä ja Montrealista :)

   Poista
  3. joo, pikemminkin britti ja amerikka kuin ruotsi ja norja, vaikkakin mun ranskalainen kaveri valitti, ettei se tajuu mitään quebecissä... ja aksentti kyl vaihtelee, pääosin landella se on voimakkaampi kuin muualla :D ja joo, tiiän sherbrooken, vaikken siellä koskaan oo käynytkään. pari mun quebeckaveria on ainakin menossa sinne yliopistoon. mut hei tsemppii ja kantsii treenata ranskaa! ;)

   Poista