20.11.2011

nooran keittiössä

Tervehdys! Eilen me vietettiin Priskalla isolla porukalla pikkujouluja, ohjelmana löhöily, (joulu)ruoan suuhun mättäminen, mysteeripossun arvoituksen ratkominen, saunominen, laulaminen, glögin ylikuluttaminen, vähäinen nukkuminen ja yleinen sekoilu. Koska suurin osa kuvista on saunanraikkaista ihmisistä (mikä ei ole kauhean kaunis asia aina), keskityn tässä postauksessa tomaattikeittoon, jota tein Trendistä poimitun ohjeen pohjalta!

Tämähän oli tosiaan erikoinen keitto, sillä siihen tuli chiliä, vaniljaa ja myös tummaa suklaata! Ai että oli pirun kallis toi vaniljatanko, mutta pakkohan oli sitten tehdä homma kunnolla kun kerran tehtiin.

Ja siellä se kaksinkertainen annos (=kuusi säilykepurkkia tomaatteja) hautuukin. Sitten vain pöräytetään sauvasekoittimella soseeksi ja...

...tarjolle!


Ja näin runsaslukuinen juhlakansa saakin siitä (toivottavasti) nauttia! Ei vaan, aika hyvää siitä oikeasti tuli, chili-vanilja-suklaa-yhdistelmä oli aika maukas. Ja kiitti nämä pikkupossuni, oli myös aikas kivaa. Kai se on myönnettävä, joulu tulee kohisten kohti.

Ja vielä yks juttu. Me. Muutetaan. Ens. Torstaina! Aaaa kuolen, tää on niin mahtavaa.

1 kommentti:

  1. Käykääpäs osallistumassa blogissani olevaan jouluiseen kilpailuun. Aikaa 9. joulukuuta asti:
    http://annisuvisuo.blogspot.com/2011/11/jouluinen-kilpailu.html

    Hauskaa joulun odotusta!

    VastaaPoista