1.9.2011

lettiletti


Olen laiska: mulla oli tänään vain yksi kurssi, koska kaksi muuta oli peruttu, sekin tanssia. Menin kouluun kuitenkin kymmenen aikoihin, halusin saada itseni liikkeelle, koska kotona jäisin vain sänkyyn/telkkarille/koneelle. Kelasin, että olisin voinut hypäreillä valmistella ensi maanantaista kokkikerhoa - kyllä vain, sen pestin aloitan silloin - ja tehdä teatterin kurssitehtävän. Mutta ei. Löysin itseni iwastesomuchtime.com:ista. Huijariolo, eihän lukion kakkosen tältä pitäisi tuntua. Mutta ensi jaksossa viimeistään koittaa stressi ja kuolema, mulla tulee olemaan kahdeksan kurssia ja sen lisäksi teen jotain, mitä odotan ihan sikana: suunnittelen ja teen valot koulun yhteen näytelmäproggikseen, Odysseukseen! Voi, tätä oon oottanu innolla aina siitä lähtien, kun olin joskus pieni ykkönen ja katselin ihannoiden koulun esitysten valaistuksia...

Asiaan. Tein aamulla tommosen lettikasan päähäni ja tosta tuli aika kivis vaikka itse sanonkin! Varsinkin hattu päässä, ja oikeestaan ilman se näyttää niin kummalliselta, ettei viitti pitää. Nää kuvat on otettu koulun jälkeen, toisin sanoen sen tanssitunnin jälkeen, joka oli akrobatiaa, joten kampaus on jo lievästi kärsinyt. Tossa näkyy myös enemmän tai vähemmän kunnolla ne Kallion puistokirpparilta löydetyt farkut. Vielä jos johonkin kuvaan saisin kunnolla sen vyötärön, hehe. Ja punanen huulipuna on vaan niin pop, ei siitä mihinkään pääse.

ps. Tää postaus näyttää muuten ihan samalta kuin eilinen, mutta olkoon tää sitten vaikka eilisen part 2!

pps. Tänään on syyskuu! Hui, pelottavaa.

4 kommenttia:

 1. kiitos sulle! aivan mielettömän ihana lettikampaus! mä en ikinä osaisi/jaksaisi tollasta väkertää...

  VastaaPoista
 2. voi nätti noora! mieletön toi lettikampaus:) ja hei ps ekaa kertaa taidan vasta kommentoida tänne! mut nii tää on kiva tää sun blogi :-)

  VastaaPoista
 3. etta, eipä mitään, mielettömät kuvat sulla! kiitos, tuon väsää bussissa aamulla kun ei oo muutakaan tekemistä ;)

  kiitoskiitos minea! munkin pitäis kommentoida enemmän sun puolelle...

  joanna, kiitti :)

  VastaaPoista