28.8.2011

the night of the intoxicants


Heippa! Tänä vuonna mäkin pääsin Taiteiden yöhön, muina vuosina olen sen epäonnisesti missannut... Noh, teimme monia taiteita. Tässä ne voin esitellä. Ensiksi harrastimme pikaruoan jaloa taidetta, jota seurasi valokuvaustaide. Tässä näette muuten ne ihanat farkut, jotka ostin sieltä Kallion puistokirpparilta torstaina! Noi on taas aika ysärikammotukset, mutta täytyy vain pitää huolen, että ne yhdistää tarpeeksi modernisti. Ettei näytä aikakoneesta hypänneeltä. Huomatkaa myös permanenttitussilla sutaistu ankkuritatskani. Lisää taidetta siis.


Meillä oli jonkin verran aikaa syöminkien jälkeen, joten hurautettiin Ruoholahteen ja mentiin kattomaan Stella Polariksen (improvisaatioteatteri, jos joku ei tiedä) avoimia harkkoja. Ne kuitenkin alkoi tuntia luultua myöhemmin, harrastimme siis sarjakuvataidetta siinä Kaapelitehtaan edessä. Seuraavat Jubat selvästikin! Stella Polaris oli tietenkin ihan mahtava, pitää mennä katsomaan joku niiden esitys tässä syksyllä.


Tokoinrannassa Jukka Poika ja Jätkäjätkät esiintyivät, ilman lippuja hengailimme teltan vieressä hyvissä tunnelmissa ja harrastimme mm. akrobatiataidetta (itse seisoin käsillä)...


...ja musiikkitaidetta. Saimme seuraamme myös innokkaan spurgun, joka tuli kuuntelemaan soittoa. Minä ja muutama muu päätimme liueta muualle, joten lähdimme tarpomaan Töölönlahden ympäri Töölöä kohti. Sinne matkatessamme nähtiin varmaan koko Suomen ysiluokkalaiset (ikäarvaus, ei varma tieto) dokaamassa Ooppera- ja Finlandia-talojen välisessä puistossa.


Hesperiankatujen välisessä puistossa olikin ilmailevia muusikkoja ja soittimia!


Tässä vielä näyte harrastamastani tussitatuointitaiteesta. Loppuillasta vain sen verran, että mentiin Espalle katsomaan Yona & Liikkuvat pilvet -orkesteria, ja ettei koskaan kannata juoda yksin kokonaista punaviinipulloa, kuten hostisältä opin jo viime vuonna. Siitä huolimatta ihan huippu Taiteiden yö, see you next year!

2 kommenttia: